Vi söker bolag

Förvärv är en viktig del av vår strategi.  Vi förvärvar aldrig bolag för att senare sälja vidare efter några år utan har en evig ägarhorisont.  Oftast lever bolagens varumärken vidare och vi anstränger oss för att behålla och vidareutveckla den kultur som byggts upp över åren av de tidigare ägarna.

Vi söker välskötta bolag med höga kundvärden, gärna med hög marknadsandel inom en specifik marknadsnisch.  Våra bolag arbetar med teknikhandel eller tillverkning och inriktar sig mot professionella kunder (Business to Business).  Internationell marknadstäckning, stark tillväxtpotential, eller väl diversifierade kund- och leverantörsbaser är ett plus men inte en nödvändighet.

man på truck i lager
Beijer Tech värnar starkt lokalt engagemang, kultur och ledarskap i förvärvade bolag.  Foto: Peter Phillips

Vi är intresserade av bolag med omsättning mellan SEK 25M och 500M+ och har gjort ett stort antal förvärv den senaste tiden.  Ofta arbetar grundarna till bolagen kvar i Beijer Tech i nya roller som vi anpassar efter bolagens behov och säljarnas önskemål.

Om ni går i säljtankar, tveka inte att höra av er till oss.  Vi är övertygade om att vi kan hitta en mycket bra hemvist för just er verksamhet inom Beijer Tech familjen.

Kontakta oss

Till startsidan