Upptäck Beijer Tech: 150 år av erfarenhet och nytänkande

Decentraliserat affärsansvar och starkt affärsfokus är hörnstenar i vår ledningsfilosofi.  Våra bolag har kompletta ledningsfunktioner som ansvarar för verksamheternas drift och utveckling.

Verksamheterna i Beijer Tech förbättrar sina kunders produktivitet och konkurrenskraft genom att:

Människor med blombukett
Dr. Anders Wall delar ut ett av många stipendier till välgörenhet och forskning.  Foto: Cecilia Liljeton

Idag ingår Beijer Tech i Beijer Alma koncernen.  Beijer Alma är ett börsbolag som är noterat på NASDAQ OMX. Huvudägare är Dr. Anders Wall med familj och stiftelser.  De stiftelser som är storägare i Beijer Alma donerar varje år mångmiljonbelopp till forskning, utbildning och kultur.  Verksamheterna i Bejer Tech hämtar dagligen inspiration från Dr. Anders Walls framgångsrika karriär som finansman, entreprenör och mecenat.

Beijer Tech historia

Beijer Tech härstammar från G&L Beijer som grundades i Malmö av bröderna Gottfried och Lorens Beijer i mitten av 1800-talet.  Bolaget har under åren ägnat sig åt handel inom en lång rad områden men har alltid, liksom idag, haft högt fokus på att hjälpa sina kunder att hitta produkter och lösningar som stärker deras konkurrenskraft.  Under 150 år har vi utmanat gamla sanningar och vår nyfikenhet driver oss fortfarande att ständigt förbättra vårt kunderbjudande.

Till startsidan