Våra verksamheter

Beijer Tech är specialiserat på industriell handel och tillverkning. Företaget säljer förnödenheter, komponenter, maskiner, service och tekniska lösningar, som i många fall anpassas efter kundernas specifika behov. Verksamheten är uppdelad i affärsområdena Flödesteknik och Industriprodukter. Mer information om våra verksamheter finns via länkarna nedan till respektive bolags hemsida.

Beijer Tech fluid technology logotype

Beijer Tech Fluid Technology

Lundgrens Sverige

Nordens ledande grossist inom flödestekniska produkter.  Bolaget lagerför mer än 35 000 artiklar inom slang, slangtillbehör, gummi, kem, hydraulik, packningsmaterial, transmissioner, O-ringar, tätningar och silikongummi.

Till lundgrenssverige.se

Lundgrens Norge

Genom förvärvet av det norska bolaget Codan AS har Lundgrens Sverige etablerat sig i Norge med sitt breda sortiment och höga leveransprecision.  Den norska verksamheten har huvudsäte i Oslo och erbjuder korta ledtider till den norska marknaden.

Till codan-gummi.no

Packningar & Plast

Packningar & Plast är en komplett leverantör till svensk industri av packningar, tätningar och plaster med hög kvalitet och korta ledtider. Sedan 2019 ingår Packningar och Plast i Lundgrens Sverige AB.

Till packplast.se

Svebab

Svenska Brandslangsfabriken AB (Svebab) är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang.  Svebabs brandslang är känd över stora delar av världen för dess höga kvalitet och innovation.

Till svebab.se

PA Ventiler

PA Ventiler bedriver försäljning av ventiler till framförallt pappers- och cellulosaindustrin, kemisk och petrokemisk industri.Vi har ett mycket brett produktprogram av ventiler och tillhörande utrustning, anpassat till industrins alla applikationsområden.

Till paventiler.se

Noxon

Noxon tillhandahåller dekantercentrifuger, polymermaskiner, styrsystem och kompletterande service för vattenrening inom en mängd applikationer. Kunderna återfinns framför allt inom kommunala avloppsreningsverk men även i andra industrier såsom fiskeindustrin, återvinning, kemiska industrier, pappersindustri och olja & gas. Huvudmarknader är Sverige, Finland, Norge och Polen.
 

Till noxon.se

Källströms Engineering Systems

Källström konstruerar och producerar fyllnings- och blandningsutrustning för korrosiva medel till framför allt den internationella batteriindustrin. Bolaget har en hög teknisk kompetens med närmare 30 års erfarenhet från branschen och ett väletablerat varumärke med långa kundrelationer.

Till kallstrom.com
Beijer Tech industrial products

Beijer Tech Industrial Products

Beijers Sverige

Beijer Industri (Beijers) är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin i Norden. Beijers medarbetare har mångårig branscherfarenhet och god teknisk kompetens.

Till beijerind.se

Karlebo

Karlebo erbjuder marknadens starkaste maskinsortiment inom additiv tillverkning, pressgjutning, sandgjutning, stålverksprodukter och ytbehandling.  Dessutom erbjuds ett omfattande servicekoncept som ökar livslängden på kundernas maskinparker.

Till karlebo.se

Tebeco

Tebeco är Sveriges ledande leverantör av maskiner och förnödenheter till ytbehandling och vattenskärning. Leverantörerna inom respektive specialområde är utvalda med stor omsorg för att kunna erbjuda effektiva och kundanpassade lösningar.

Till tebeco.se

PMU

PMU är ett smides- och verkstadsföretag inriktat på industriell service, underhåll, tillverkning samt installation till tung industri. PMU är en komplett partner med erfarna konstruktörer och tekniker samt egen verkstad.

Till pmuab.se

Beijers Finland

Beijers i Finland är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin.  Bolaget representerar bl.a. ledande leverantörer inom stål- och gjuteriindustrierna.

Till beijers.fi

Uudenmaan Murskaus

Uuudenman Murskaus ingår i Beijers Finland och levererar slitdelar och reservdelar till stenkrossar.  I sortimentet ingår produkter av hög kvalitet med lång livslängd.

Till www.murskaus.eu

KTT Tekniikka

KTT Teknikka erbjuder service och reservdelar inom mekanisk transmission.  Bolaget är representerat på flera platser i Finland och är aktivt inom ett stort antal industrier.

Till ktt.fi

Norspray

Norspray erbjuder uthyrning, försäljning och service av verktyg och utrustning för ytbehandlingsindustrin.  Bolagets kontor, lager och verkstad ligger i Stavanger, men verkar i hela Europa och resten av världen.

Till norspray.no

Beijers Norge

Beijers Norge är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till framförallt norsk gjuteri- och verkstadsindustri.  Beijers Norge är numera en del av Norspray.

Till norspray.no

Preben Z

Preben Z erbjuder marknadsledandeledande förbrukningsvaror och maskiner inom ytbehandling såsom t.ex. kapning, avgradning, slipning och polering.  Bolaget har en bred kundbas över hela Danmark och säljer även på export.

Till prebenz.dk

Encitech

Encitech är ett svenskt företag med lång erfarenhet av konstruktion, tillverkning och global distribution av elektroniska komponenter.  Kärnverksamheten är tillverkning av kåpor och kontaktdon för både kabel och kretskort med även distribution av välkända fabrikat inom dessa områden.

Till encitech.se

INUstyr

INUstyr är verksamma inom fastighetsautomation och erbjuder energieffektiva lösningar för offentliga och privata kunder i Sverige.
Genom systemintegration och samordning fokuserar företaget på helhetslösningar för inomhusmiljö - främst i kommersiella och specialfastigheter.

Till inustyr.se

Novosystems

Novosystems är verksamma inom fastighetsautomation och erbjuder energieffektiva
lösningar för offentliga och privata kunder i Sverige. Genom systemintegration och
samordning fokuserar företaget på helhetslösningar för inomhusmiljö, främst i
kommersiella och specialfastigheter. Novosystems kommer operativt ingå i Beijer Techs dotterbolag INUstyr.

Till novosystems.se

Swedish Microwave

Swedish Microwaves (”SMW”) produkter används bland annat inom den marina industrin, jordobservation samt bland satellit- och teleportoperatörer. Produkterna kännetecknas av teknisk komplexitet med höga kvalitetskrav. Bolaget har ett stort fokus på produktutveckling vilket möjliggörs av en hög teknisk kompetens.

Till smw.se

Mountpac

Mountpac grundades 2001 som ett monterings- och packningsföretag. Genom ett stort kundfokus och lyhördhet har bolaget sedan dess utvecklats till en helhetsleverantör med djupgående kundsamarbeten. Via egen plåttillverkning och en bred leverantörsbas bistår Mountpac sina kunder med allt från enstaka kundanpassade stansdetaljer till komplexa produkter, ofta med ett helhetsansvar från konstruktion till packning och distribution. Mountpac har 16 anställda i Hillerstorp och omsätter cirka 50 Mkr med god lönsamhet.

Till mountpac.se

Airex

 Airex har patent på Heatbox, en luft och explosionssäker transportväska som säljs till off-shore industrin för sina säkra egenskaper. Genom förvärvet breddar Norspray sitt produktutbud ytterligare.

Till https://www.airex-as.no/

Norserv

Norserv tillhandahåller produkter och service för behandling av ytskikt, exempelvis för passivt brandskydd, UHT-pumpar för borttagning av beläggning mm.

Bolaget är, precis som Norspray, lokaliserat i Stavanger och har 3 anställda. Omsättningen är 6 M NOK. Norspray och Norserv kommer flytta ihop i samma lokaler och genom förvärvet får Norspray tillgång till en serviceavdelning och korsförsäljning.

 

Till https://nor-serv.no/
Till startsidan