Våra verksamheter

Beijer Tech är specialiserat på industriell handel och tillverkning. Företaget säljer förnödenheter, komponenter, maskiner, service och tekniska lösningar, som i många fall anpassas efter kundernas specifika behov. Verksamheten är uppdelad i affärsområdena Flödesteknik och Industriprodukter. Mer information om våra verksamheter finns via länkarna nedan till respektive bolags hemsida.

Beijer Tech fluid technology logotype

Beijer Tech Fluid Technology

Lundgrens Sverige

Nordens ledande grossist inom flödestekniska produkter.  Bolaget lagerför mer än 35 000 artiklar inom slang, slangtillbehör, gummi, kem, hydraulik, packningsmaterial, transmissioner, O-ringar, tätningar och silikongummi.

Till lundgrenssverige.se

Lundgrens Norge

Genom förvärvet av det norska bolaget Codan AS har Lundgrens Sverige etablerat sig i Norge med sitt breda sortiment och höga leveransprecision.  Den norska verksamheten har huvudsäte i Oslo och erbjuder korta ledtider till den norska marknaden.

Till codan-gummi.no

Packningar & Plast

Packningar & Plast är en komplett leverantör till svensk industri av packningar, tätningar och plaster med hög kvalitet och korta ledtider. Sedan 2019 ingår Packningar och Plast i Lundgrens Sverige AB.

Till packplast.se

Svebab

Svenska Brandslangsfabriken AB (Svebab) är Nordens enda producent av rundvävd, flatrullad och formstabil vävslang.  Svebabs brandslang är känd över stora delar av världen för dess höga kvalitet och innovation.

Till svebab.se

PA Ventiler

PA Ventiler bedriver försäljning av ventiler till framförallt pappers- och cellulosaindustrin, kemisk och petrokemisk industri.Vi har ett mycket brett produktprogram av ventiler och tillhörande utrustning, anpassat till industrins alla applikationsområden.

Till paventiler.se
Beijer Tech industrial products

Beijer Tech Industrial Products

Beijers Sverige

Beijer Industri (Beijers) är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin i Norden. Beijers medarbetare har mångårig branscherfarenhet och god teknisk kompetens.

Till beijerind.se

Karlebo

Karlebo erbjuder marknadens starkaste maskinsortiment inom additiv tillverkning, pressgjutning, sandgjutning, stålverksprodukter och ytbehandling.  Dessutom erbjuds ett omfattande servicekoncept som ökar livslängden på kundernas maskinparker.

Till karlebo.se

Tebeco

Tebeco är Sveriges ledande leverantör av maskiner och förnödenheter till ytbehandling och vattenskärning. Leverantörerna inom respektive specialområde är utvalda med stor omsorg för att kunna erbjuda effektiva och kundanpassade lösningar.

Till tebeco.se

PMU

PMU är ett smides- och verkstadsföretag inriktat på industriell service, underhåll, tillverkning samt installation till tung industri. PMU är en komplett partner med erfarna konstruktörer och tekniker samt egen verkstad.

Till pmuab.se

Beijers Finland

Beijers i Finland är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till industrin.  Bolaget representerar bl.a. ledande leverantörer inom stål- och gjuteriindustrierna.

Till beijers.fi

Uudenmaan Murskaus

Uuudenman Murskaus ingår i Beijers Finland och levererar slitdelar och reservdelar till stenkrossar.  I sortimentet ingår produkter av hög kvalitet med lång livslängd.

Till www.murskaus.eu

KTT Tekniikka

KTT Teknikka erbjuder service och reservdelar inom mekanisk transmission.  Bolaget är representerat på flera platser i Finland och är aktivt inom ett stort antal industrier.

Till ktt.fi

Norspray

Norspray erbjuder uthyrning, försäljning och service av verktyg och utrustning för ytbehandlingsindustrin.  Bolagets kontor, lager och verkstad ligger i Stavanger, men verkar i hela Europa och resten av världen.

Till norspray.no

Beijers Norge

Beijers Norge är ett teknikorienterat handelsbolag som levererar förnödenheter, råvaror, maskiner och utrustning till framförallt norsk gjuteri- och verkstadsindustri.  Beijers Norge är numera en del av Norspray.

Till norspray.no

Preben Z

Preben Z erbjuder marknadsledandeledande förbrukningsvaror och maskiner inom ytbehandling såsom t.ex. kapning, avgradning, slipning och polering.  Bolaget har en bred kundbas över hela Danmark och säljer även på export.

Till prebenz.dk

Encitech

Encitech är ett svenskt företag med lång erfarenhet av konstruktion, tillverkning och global distribution av elektroniska komponenter.  Kärnverksamheten är tillverkning av kåpor och kontaktdon för både kabel och kretskort med även distribution av välkända fabrikat inom dessa områden.

Till encitech.se

INUstyr

INUstyr är verksamma inom fastighetsautomation och erbjuder energieffektiva lösningar för offentliga och privata kunder i Sverige.
Genom systemintegration och samordning fokuserar företaget på helhetslösningar för inomhusmiljö - främst i kommersiella och specialfastigheter.

Till inustyr.se
Till startsidan